Bolu Kartalkaya Kayak Merkezindeki Grand Kartal otelde gece saatlerinde çıkan yangından Orduspor Kulübü eski başkanı ve Sözcü gazetesi yazarı Nedim Türkmen'in de olduğu kendisinden uzun saatler haber alınamadığı duyurulmuştu.
İsmail Saymaz'ın haberine göre; hayatını kaybeden kişiler arasında Nedim Türkmen de var.
Yangında Nedim Türkmen, eşi Ayşe Neva, 18 yaşındaki kızı Ala Dora ve 22 yaşındaki oğlu Yüce Ata hayatını kaybetti.
Nedim Türkmen kimdir?
Türkmen, 1 Mayıs 1966 tarihinde Ordu'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra yüksek lisans ve doktora eğitimlerini aynı üniversitede tamamladı. Akademik kariyerine Ankara Üniversitesi'nde mali ve vergi hukuku dersleri vererek başladı ve 2004 yılından itibaren Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu'nda Kamu Maliyesi dersleri vermeye devam etti.
Türkmen, Türkmen Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'ni kurdu ve şirketin sahibiydi. 1 Haziran 2009 tarihinde yapılan kongrede 116 oy alarak Orduspor Kulübü Başkanı seçildi ve görev süresi boyunca kulübü 26 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


















