Bolu Kartalkaya Kayak Merkezindeki Grand Kartal otelde gece saatlerinde çıkan yangından Orduspor Kulübü eski başkanı ve Sözcü gazetesi yazarı Nedim Türkmen'in de olduğu kendisinden uzun saatler haber alınamadığı duyurulmuştu.
İsmail Saymaz'ın haberine göre; hayatını kaybeden kişiler arasında Nedim Türkmen de var.
Yangında Nedim Türkmen, eşi Ayşe Neva, 18 yaşındaki kızı Ala Dora ve 22 yaşındaki oğlu Yüce Ata hayatını kaybetti.
Nedim Türkmen kimdir?
Türkmen, 1 Mayıs 1966 tarihinde Ordu'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra yüksek lisans ve doktora eğitimlerini aynı üniversitede tamamladı. Akademik kariyerine Ankara Üniversitesi'nde mali ve vergi hukuku dersleri vererek başladı ve 2004 yılından itibaren Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu'nda Kamu Maliyesi dersleri vermeye devam etti.
Türkmen, Türkmen Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'ni kurdu ve şirketin sahibiydi. 1 Haziran 2009 tarihinde yapılan kongrede 116 oy alarak Orduspor Kulübü Başkanı seçildi ve görev süresi boyunca kulübü 26 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como'nun 25 milyon euroluk teklifine Chelsea'den ret: Chalobah

Xabi Alonso istedi: Chelsea, 30 milyon euroyu gözden çıkardı

Fulham, Bayern Münih'ten transferi açıkladı: Jonah Kusi Asare

Yan Diomande için 112 milyon euro!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!















