Beşiktaş Kulübü'nün Chelsea ile olan yakın ilişkileri neticesinde siyah-beyazlıların, İngiliz ekibiyle ortaklaşa altyapı akademisi kuracağı iddia edildi. Yerli basında ciddi şekilde yazılmaya bu konu, siyah-beyazlı camiada heyecan yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi.
Beşiktaş Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar, Chelsea ile ortaklaşa kurulacak altyapı konusunda bir bilgisinin olmadığını söylerken, bu iddianın asılsız olduğunu dile getirdi.
Konuyla ilgili TRT Spor'a açıklama yapan Emrah Bayraktar, "Beşiktaş ile Chelsea arasındaki altyapı anlaşması ile ilgili benim bir bilgim yok, ilk defa burda duyuyorum" dedi.
Öte yandan siyah-beyazlı takımın altyapı modeli hakkında da açıklama yapan Bayraktar, "Yurtdışından direkt aldığımız bir model yok, Türkiye şartlarına göre oluşturduğumuz Beşiktaş altyapı modeli var" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!






















