Beşiktaş Kulübü, yeni sezon öncesinde Slaven Bilic'in yerine getireceği teknik adam için hafta başından bu yana Şenol Güneş ile görüşürken, sabah saatlerinde resmi bir gelişme yaşandı.
Siyah-beyazlı kulüpten, Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Şenol Güneş ile profesyonel futbol takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.
Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'e 13.00'te imza attıracak. Sözleşme töreni Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek.
7 SAATLİK GÖRÜŞME SONRASI NELER DEMİŞLERDİ?
Çarşamba günü Beşiktaşlı yöneticiler ile Şenol Güneş arasındaki 7 saatlik görüşmenin ardından İkinci başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi ile Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Şenol Güneş ile ilgili herhangi bir sorun olmadığını söylediler.
İki yönetici de yaptıkları açıklamada kısaca, "Şenol hoca ile transfer görüşmelerine başladık. Şu ana kadar kendisiyle, görüştüğümüz bütün konularda anlaşmaya vardık. Herhangi bir sorun yok. Sadece çok ufak 1-2 pürüz var. Bugün itibariyle görüşmeye ara verdik. Yarın tekrar görüşmeye devam edeceğiz" dediler.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi!

Zeki Çelik'in yeni adresi Juventus olabilir!

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"




















