Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeleri, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda rakipleri olan Hollanda'nın Feyenoord takımının yöneticileri ve mücadelede görev alacak UEFA delegesi ile yemekte bir araya geldi.
Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kulübü temsilen Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ yemekte yer aldı.
Feyenoord Kulübü Başkanı Dick Van Well, genel direktörü Eric Gudde ve Martin Van Geel'in yanı sıra Hollanda temsilcisinin eski futbolcularından Pierre van Hooijdonk'un katıldığı yemekte UEFA Delegesi Josef Kliment da hazır bulundu.
Siyah-beyazlı yöneticiler, günün anısına konuklara plaketin yanı sıra, forma, şapka gibi çeşitli ürünlerden hediye etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

















