Beşiktaş formasıyla bu sezon yaptığı önemli çıkışla dikkat çeken Semih Kılıçsoy'a, A Milli Takım kapıları açılmıştı. Teknik direktör Vincenzo Montella, genç futbolcuyu, Avusturya ve Macaristan'la oynayacakları hazırlık karşılaşmasının kadrosuna dahil etmişti.
Ancak önceki günkü maç yolculuğu öncesinde şok bir olay yaşanmış ve Semih Kılıçsoy'la Ahmetcan Kaplan, A Milli Takım kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli'ye dahil edilmişti.
SANTOS'TAN SEMİH'E TELEFON
Beşiktaş Teknik direktörü Fernando Santos da bu karar sonrası oyuncusunu telefonda aradı.
Portekizli hoca, oyuncusuyla görüşüp Türkçe olarak, ''Alo Semih, ben Santos. Üzgünüm'' diyerek başladığı sözlerine tercüman aracılığıyla devam etti. Portekizli hocanın, genel olarak futbolda bunların olduğunu, bunları aşmanın tek yolunun daha iyi çalışıp sahada cevap vermek olduğunu ilettiği bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!

Manchester United'da hedef Alejandro Balde!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri dönüyor

Gabriel Martinelli'den Al Hilal'e yeşil ışık!

Lille, Orlando Gill transferini tamamladı














