Beşiktaş’ta, Salı günü oynanan ve 4-0 kazanılan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında maçın yıldızlarından biri de Ante Rebić oldu.
Hırvat futbolcu bu sezon fazla forma şansı bulamasa da, süre aldığı karşılaşmalarda skora verdiği katkıyla dikkat çekiyor. Siyah-Beyazlı formayla 600 dakika sahada kalan Rebić, 1 gol ve 5 asiste imza attı.
Son günlerde Ante Rebić'in Beşiktaş’tan ayrılacağı konuşulsa da, Fernando Santos’un bu oyuncuyla ilgili raporu farklı oldu. Deneyimli çalıştırıcı, takımda Rebić kalitesinde az sayıda oyuncu olduğuna dikkat çekti.
Deneyimli teknik adam, çok cazip bir teklif gelmedikçe Rebić’in takımda tutulmasını istedi. Oyuncuyla da bir görüşme yapan Portekizli teknik adamın, kendisiyle ilgili düşüncelerini de aktardığı ifade edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!





















