Fernandes'e kucak açtı
Beşiktaş'ta Hırvat teknik adam Slaven Bilic, istenmeyen adam haline gelen Portekizli Manuel Fernandes'e sahip çıktı.
Kaynak : Fanatik

Beşiktaş'la sözleşme yenilemeyen ve saha dışındaki yaşantısıyla da zaman zaman tepki çeken Manuel Fernandes'e teknik direktör Slaven Bilic sahip çıktı.
Hırvat hoca, “Fernandes’in takıma katkısı çok büyük. Çok da çalışıyor. Hem antrenmanlarda hem de takım içinde davranışları konusunda kendisinden yana bir şikayetim yok. Devamlılığını tartışabilirsiniz ama profesyonel olarak davrandığına yürekten inanıyorum” dedi.
Oyuncunun sezon sonunda bitecek olan kontratının da bir an önce yenilenmesini istediğini belirten Bilic, “Umarım kulübün şartlarıyla Fernandes’in şartları paralel olur ve uzun yıllar bizimle birlikte olabileceği bir anlaşma yaparız. Bu konular çok gündeme geldi. Hemen tamamlanmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da Arnold yerine Frimpong!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!
En çok yorumlanan haberler