Fernandes'e doktor engeli
Fernandes, MP Antalyaspor ile yapılacak Ziraat Türkiye Kupası maçında sahaya çıkmak istemesine rağmen doktor engeline takıldı.
Kaynak : Hürriyet
Sezon başından bu yana gösterdiği performans ile takımın en iyileri arasında yer alan Manuel Fernandes'in büyün bir özveri göstererek Ziraa Türkiye Kupası'ndaki Medical Park Antalyaspor maçında forma giymek istediği ancak bunun doktorlar tarafından engellendiği ifade edildi.
Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Portekizli yıldız ile tedavilerinin devam ettiğini belirtip şunları söyledi: “Şu anda oynaması çok zor. Ama kendisi oynamak istiyor. Bunu önledik. Medical Park Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçında sahaya çıkamayabilir. Portekiz’deki doktor 2-3 hafta oynamayacak demişti. Tedbirli davranıyoruz.”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marquinhos: "Bize yolu gösteren bir teknik direktörümüz var"

Joao Neves: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hak ettik"

Nuno Mendes: "Bence bu takım ruhu sayesinde oldu"

Vitinha: "Biz dünyadaki en iyi takımız!"

Luis Enrique'den yürek burkan sözler: "Xana hâlâ bizi izliyor"

Declan Rice: "Kaybettiğimiz için darmadağın olduk"

Mikel Arteta'dan final sonrası penaltı isyanı!

Martin Odegaard: "Bu şekilde kaybetmek çok acı"

Süper Kupa'da dev randevu: PSG ve Aston Villa

PSG, Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı

Şampiyonlar Ligi'nde dev final: PSG - Arsenal
En çok yorumlanan haberler


















