Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes ile ilgili İngiliz basınından beklenmedik bir transfer iddiası ortaya atıldı.
İngiltere'de yayın yapan Mirror gazetesinin haberine göre Beşiktaşlı Manuel Fernandes' Liverpool'un talip olduğu iddia edildi. Liverpool'un yeni menajeri Brendan Rodgers'ın Fernandes'i yakından takip ettiği ve 7 milyon poundluk bir teklif hazırladığı iddia edildi. Haberde ayrıca 26 yaşındaki oyuncunun Avrupa'nın önemli değerlerinden biri olduğu vurgulanarak Manchester United menajeri Alex Ferguson tarafından da bir süre takip edildiği ifade edildi.
Yeni sezonda Beşiktaş'ta takımın lideri olması beklenen ve kulüp içerisinde Quaresma ve Simao'dan farklı bir yere konana Fernandes'i
kesinlikle satmayı düşünmediği Fikret Orman yönetimi tarafından defalarca açıklanmıştı.

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi















