Portekiz basını, Beşiktaş ile sözleşme yenilemekte geç davranan Manuel Fernandes ile Hugo Almeida'nın blöf yaptığını iddia etti.
Fernandes'in Beşiktaş ile sözleşme yenilemesi için toplamda yaklaşık 20 milyon Euro istediği haberini şaşkınlıkla karşılayan Portekiz medyası bu rakamı abartılı buldu. İki oyuncunun Türkiye'de aldığı ücreti ülkesi Portekiz'de kazanmasının imkansız olduğunu hatırlatan Sport TV yorumcuları vatandaşlarına Beşiktaş'da futbol hayatına devam etmesi tavsiyesinde bulundular.
Portekiz'den ne Almeida'ya ne de Fernades'e şimdilik herhangi bir teklifin bulunmadığının altını çizen yorumcular bu her iki futbolcunun da eninde sonunda Beşiktaş ile masaya oturarak getirilen şartları kabul edeceğini savundu.
Spor gazetelerinden Abola ve Record ise, özellikle Fernandes'in ezeli rakip Fenerbahçe'ye gideceğini sanmadıklarını
belirtti. Türk basınında çıkan Fenerbahçe Fernandes ile ilgileniyor haberini gerçekçi bulmayan gazeteler 27 yaşındaki yıldız futbolcunun Beşiktaş'da
kalacağını vurguladı.

Haaland'dan dikkat çeken ofsayt istatistiği!

Mert Kömür'e Almanya'dan davet

Zlatan Ibrahimovic'ten Arda Güler iddiası!

Holiganların derbisi: Milwall - West Ham

'Muhteşem' Arda Güler: Real Madrid'in büyük kozu!

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio, İstanbul'da yine kaybetti

Beşiktaş maçı sonrası Marsilya'ya olay gönderme!

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı















