Fernandes Portekiz'de
Beşiktaşımızın süperstarı Manuel Fernandes, ligde ilk devrenin sona ermesiyle birlikte ülkesine gitti.
Kaynak : Karakartal.com
Beşiktaşımızın Portekizli süperstarı Manuel Fernandes, sakatlığı nedeniyle ligin ilk yarısının son bölümlerinden forma giyememişti.
Hem tatil yapmak, hem de tedavisinin kalan bölümünü devam ettirmek isteyen Fernandes, Portekiz'e gitti. Sol dizindeki kıkırdak probleminden sıkıntı yaşayan Fernandes, hem fizik tedavi hem de güçlendirme çalışmalarıyla sakatlığında iyiye doğru gitti. Fernandes, ara dönem kampına katılmak için Türkiye'ye döneceği tarih olan 2 Ocak'a kadar Portekiz'de çalışmalarına devam edecek.
Bu sezon performansının zirvesine çıkan ve Beşiktaşımızı liderlik yarışının içinde tutan Manuel Fernandes, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 13 maçta 5 gol 7 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm

Real Madrid, Alaves deplasmanında nefes aldı!
En çok yorumlanan haberler






















