Ferdi düzeldi, Almeida...
Ligde oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Fernandess düzeldi, Almeida ağırları nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.
Kaynak : bjk.com.tr
Beşiktaşımız, Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti. Teknik Direktörümüz Slaven
Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yarım saati basına açık yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
Kondisyon ve taktik idmanı yapan ekibimiz, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası istasyon koşuları yapan siyah-beyazlılarımız, Top kontrolü ve pas çalışmalarıyla antrenmana devam etti. Taktik hazırlık programı sonrası oynanan çift kale maçla çalışma sona erdi.
Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavilerine devam edilen; Tolga Zengin, Ersan Gülüm ile bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı. Atiba Hutchinson ve Manuel Fernandes takımla birlikte çalıştı. Takımla birlikte çalışan Hugo Almeida ağrıları artınca tedbir amaçlı olarak idmanı yarıda bıraktı.
Futbol Takımımız, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına yarın(5 Şubat) saat 11:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG liderlik koltuğunda derin bir nefes aldı!

Atletico Madrid, 90+4'te uyandı!

Pep'ten Leeds taraftarlarının oruç saygısızlığına yanıt

Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3-3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!

Milan'dan büyük forvet operasyonu!
En çok yorumlanan haberler

















