Ferdi düzeldi, Almeida...
Ligde oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Fernandess düzeldi, Almeida ağırları nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.
Kaynak : bjk.com.tr
Beşiktaşımız, Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti. Teknik Direktörümüz Slaven
Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yarım saati basına açık yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
Kondisyon ve taktik idmanı yapan ekibimiz, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası istasyon koşuları yapan siyah-beyazlılarımız, Top kontrolü ve pas çalışmalarıyla antrenmana devam etti. Taktik hazırlık programı sonrası oynanan çift kale maçla çalışma sona erdi.
Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavilerine devam edilen; Tolga Zengin, Ersan Gülüm ile bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı. Atiba Hutchinson ve Manuel Fernandes takımla birlikte çalıştı. Takımla birlikte çalışan Hugo Almeida ağrıları artınca tedbir amaçlı olarak idmanı yarıda bıraktı.
Futbol Takımımız, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına yarın(5 Şubat) saat 11:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!

Esposito'nun geleceği için açıklama
En çok yorumlanan haberler


















