Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 4-2 yendiği maçta sarı lacivertli taraftarlardan dikkat çeken tepkiler geldi.
Fenerbahçe'ye karşı kariyerinde ilk kez gol sevinci yaşayan ve fileleri ilk kez sarsan Cenk Tosun, oyundan çıkarken Kadıköy'de yaklaşık 50 bin kişi tarafından alkışlandı.
"Yönetim istifa" ve "Ali Koç istifa" tezahüratlarıyla tepkisini gösteren Fenerbahçeliler, İrfan Can Kahveci'nin 90+5'te skoru belirleyen golü de yuhaladılar.
RIDVAN DİLMEN: "SAYGI DUYDULAR"
Maçı TV8.5'ta yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçeli taraftarların Cenk Tosun ve Beşiktaşlı oyuncuları alkışlaması, Beşiktaş'ın saygı duyulacak bir oyun oynamasındandır. Sadece yönetime olan tepkiden değil." ifadelerini kullandı.
CENK TOSUN: "BÖYLE BİR JEST HOŞUMA GİTTİ"
Cenk Tosun, maçtan sonra "Elimden geleni yaptım, iyi bir maç çıkardım. Fenerbahçe taraftarı da bana alkışla karşılık verdi. Ben de onları alkışladım. Fenerbahçe büyük bir camia. Böyle bir jest yapmaları hoşuma gitti açıkçası." açıklamasını yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Borussia Dortmund, Karetsas'ı açıkladı

Hull City'den iki transfer hazırlığı

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta

Mika Godts'un menajerinden PSG açıklaması

Roma, Konstantinos Koulierakis'i kadrosuna kattı

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"

Manchester United'da hedef Myles Lewis-Skelly















