FEDA kampanyasıyla, lige damgasını vuran Beşiktaş’ın bu yaklaşımı camia dışında A Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yı memnun ediyor.
Milli takımlara katkı anlamında Beşiktaş’ın çok doğru işler yaptığını dile getiren Avcı, “FEDA milli takımlara yararlı olabilecek bir oluşum. Beşiktaş’ın bu çerçevede çok daha iyi olacağına inanıyorum. Gençlerini çok yakından takip ediyorum. Kulüplerimiz artık alt yapılarına çok daha fazla önem vermeli” ifadelerini kullandı. Oğuzhan ve Olcay gibi isimlerin performanslarını yakından takip ettiklerini de dile getiren Abdullah Avcı, “Onları yeni tanımıyorum, çok eskiden beri biliyorum ve izliyorum. İkisi de çok yetenekli futbolcular. Takımlarında sürekli şans bulmaları bizim için gerçekten sevindirici bir gelişme” diye konuştu.
Emirhan Spor Kompleksi’nde yapılan milli takım seçmelerini Abdullah Avcı gibi takip eden Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, Avcı’ya Beşiktaş ile ilgili söylediği sözler için teşekkür etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Sir Alex Ferguson'dan Arsenal'i kızdıracak mesaj!

Ibrahima Konate için dev transfer yarışı!

Florentino Perez'den Mourinho açıklaması!

Marquinhos: "Bize yolu gösteren bir teknik direktörümüz var"

Joao Neves: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hak ettik"

Nuno Mendes: "Bence bu takım ruhu sayesinde oldu"

Vitinha: "Biz dünyadaki en iyi takımız!"

Luis Enrique'den yürek burkan sözler: "Xana hâlâ bizi izliyor"

Declan Rice: "Kaybettiğimiz için darmadağın olduk"

Mikel Arteta'dan final sonrası penaltı isyanı!

















