Beşiktaşlı yöneticiler, Gaziantepspor karşısında 2 puan kaybedilen maçın ardından bir durum değerlendirmesi yaptı. Ankara dönüşünde Teknik Direktör Slaven Bilic’in tercihlerini masaya yatıran siyah-beyazlı idarecilerin, Hırvat hocaya dört konuda eleştirilerde bulundukları vurgulandı.
Kaçan goller nedeniyle çok şanssız bir beraberlik aldıkları görüşünde birleşen yöneticilerin, “Evet çok pozisyona girdik, ancak sezon başından beri bazı teknik tercihler kafalarda soru işareti yaratıyor. Cenk Tosun ve Kerim Frei’ye bu sezon daha çok şans verilmeliydi” diye konuştukları öğrenildi.
‘Yanlış yerde oynadı’
Gaziantep maçının detaylı analizini yapan siyah-beyazlıların, Tolgay Arslan’ın oyundan alınmasını ciddi bir hata olarak yorumladıkları kaydedildi. Tolgay’ın oyundan çıkacak son oyuncu olduğunu kaydeden yöneticiler, Bilic’in maçtaki en kritik hatasını yetenekli oyuncuyu kenara alarak yaptığını savundu.
Mustafa Pektemek’in ikinci forvet olarak oyuna alınmasının doğru olduğunu kaydeden Beşiktaşlı idareciler, golcü oyuncunun sol kanatta görevlendirilmesini eleştirdi. Yöneticiler, Kerim Frei’nin sol kanattan ceza alanına çok daha rahat sızabileceğini de dile getirdi.
‘Panik yaptı’
Cenk Tosun’un, Demba Ba’nın formsuz olduğu maçta oyuna çok daha erken alınması gerektiğini kaydeden siyah-beyazlılar, Slaven Bilic’in takımdaki panik havasını bir an önce dağıtması gerektiğine de vurgu yaptı.
Hırvat teknik direktörün kenarda yerinde duramadığının
altını çizen yöneticiler, takımdaki tecrübeli oyuncuların daha fazla sorumluluk alması gerektiğini sözlerine eklediler.

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!

Inter Miami'den Muhammed Salah'a kanca!

Enes Ünal: "Ayrılmak istedim"

Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Rachid Ghezzal, Türkiye'ye dönmek istiyor

















