Premier Lig ekiplerinden Everton, bir kez daha puan silme cezasıyla karşı karşıya.
The Times'ta yer alan habere göre, Everton'ın 2022-2023 sezonuna ait mali kayıtları Premier Lig yönetimine sunmaya hazırlandığı ve son tarihin 31 Aralık olarak belirlendiği aktarıldı.
Yaz aylarında getirilen yeni düzenlemeler kapsamında, mali kuralların ihlallerinin hızlı bir şekilde takip edileceği ve sezon sona ermeden önce ele alınacağı iddia edildi.
Everton'ın puan silme cezası almasına neden olan hesaplama sisteminin yeni değerlendirmede de kullanılabileceği bu nedenle Merseyside ekibinin yeniden puan cezası alabileceği öne sürüldü.
Everton, 2021-2022 sezonunda finansal kar ve sürdürülebilirlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle geçtiğimiz haftalarda 10 puan silme cezası almıştı.
Puan silme cezası öncesi Premier Lig'de 14 puan toplayan Everton, 10 puanın silinmesinin ardından 4 puana düşmüştü. İngiliz ekibi, şu anda 13 haftası geride kalan Premier Lig'de 4 puanla 19. sırada yer alıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!















