Estoril Sportif Direktörü, teknik direktör Bruno Pinheiro'nun transferi konusunda Beşiktaş'ın kendilerine bir teklifte bulunmadığını öne sürdü.
Önceki gece, Portekiz’in Eleven Sports kanalında canlı yayında konuşan Estoril Sportif Direktörü Pedro Alves; ''Beşiktaş, Bruno Pinheiro için bize hiçbir zaman teklifte bulunmadı. Onlar sadece hocayla irtibata geçti ve onunla konuştular'' açıklamasını yaptı.
Bilindiği üzere Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük görevini bırakmasının ardından siyah beyazlılarda teknik patron adayları konuşulmaya başlanmış ve Portekizli isim Bruno Pinheiro listenin en tepesinde yer alıyordu.
Estoril ile sorun yaşayan Pinheiro kulübüyle devam edeceğini açıklamış, daha sonrasında siyah beyazlılar teknik direktörlük koltuğuna Önder Karaveli'yi getirmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!





















