Eski yönetici bardan kovdu
Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Şeref Yalçın, barda gördügü Manuel Fernandes’e ”Takım Ankara’da yeniliyor. Sen burada eğleniyorsun” diye fırça attı.
Kaynak : Hürriyet
Beşiktaş'ın Gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmadığı için İstanbul’da kalan ve önceki akşam Oğuzhan Özyakup ile eğlenmek için gittiği La Boom adlı mekandan siyah beyazlı taraftarlarca yumruklandığı öne sürülen Manuel Fernandes’in bardan eski yönetici Şeref Yalçın tarafından kovulduğu ortaya çıktı.
Yalçın, “Takım şu anda Ankara’da yenilirken siz burada eğleniyorsunuz. Buna hakkınız yok” diyerek tepki gösterdi. Yalçın daha sonra mekan sahibinden iki oyuncuyu dışarı atmalarını istedi. Bardan atılan iki oyuncu daha sonra Reina’ya giderek eğlenmelerine devam etmişlerdi.
DIŞARI ATILDI
Gittiği bardan eski yönetici Şeref Yalçın tarafından kovulan Portekizli futbolcu Manuel Fernandes
arkadaşlarıya birlikte başka bir eğlence merkezinin yolunu tuttu.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!

Real Madrid'de hedef Barella

Monaco'dan Paul Pogba için açıklama

Peri masalı devam ediyor! Bodo, Inter'i eledi!

Leverkusen, son 16 turunda!
En çok yorumlanan haberler


















