Eski futbolcu Mikheil Kavelashvili Cumartesi günü Gürcistan'ın cumhurbaşkanı oldu. Böylece iktidardaki Gürcü Rüyası partisi, muhalefetin ülkenin AB hedeflerine bir darbe ve Rusya için bir zafer olarak adlandırdığı kontrolünü sıkılaştırdı.
53 yaşındaki Kavelashvili, Gürcü Rüyası partisinin 2017'de doğrudan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yerini alan 300 sandalyeli seçim kurulunu kontrol etmesi sayesinde oylamayı rahatlıkla kazandı.
Gürcü Rüyası, 26 Ekim'de yapılan ve muhalefetin Moskova'nın yardımıyla hile yapıldığını iddia ettiği seçimlerde Güney Kafkasya ülkesinde parlamentonun kontrolünü elinde tuttu. Gürcistan'ın görevden ayrılan cumhurbaşkanı ve Batı yanlısı başlıca partiler o tarihten bu yana parlamento oturumlarını boykot ediyor ve oylamanın tekrarlanmasını talep ediyor.
Gürcü Rüyası AB üyeliğine doğru ilerlemeye devam edeceğine söz verirken
aynı zamanda Rusya ile ilişkileri "sıfırlamak" istiyor.

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"




















