KARA KARTAL DIŞ HABERLER - Bir dönem Galatasaray forması giyen eski futbolculardan Bülent Akın, Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba hakkında Senegal basınına konuştu.
2000-2002 yılları arasında sarı-kırmızılı takımın formasını giyen Bülent Akın, Galatasaraylı olmasına karşın bu sezon Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istediğini ve bunun da sebebinin Demba Ba olduğunu söyledi. 36 yaşındaki futbol adamı, "Demba Ba, Türkiye'ye gelmiş en büyük Afrikalı star değil ama taraftarlar onu çok seviyor. Tüm taraftarların saygısını kazandı" ifadelerini kullanırken bu sevginin en önemli sebebinin ise Ba'nın İslam'la ilgili davranış ve paylaşımlarının olduğunu belirtti.
Bülent Akın, "Demba Ba sayesinde birçok Beşiktaş taraftarı camiye gitmeye ve dua etmeye başladı" diyerek yıldız oyuncunun etkisine dair yaptığı gözleri Senegal basınına aktardı.
Futbola Belçika'nın Anderlecht takımına başlayan Bülent Akın daha sonra Denizlispor, Galatasaray, Bolton, Akçaabat Sebatspor, Gençlerbirliği, Malatyaspor, İstanbulspor, MVV, Yeni Malatyaspor ve Gölbaşıspor gibi ekiplerde forma giymişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'da hedef Cambiaso: 50 milyon euro

Enzo Fernandez'den Real Madrid iddialarına yanıt!

Roma'da Zeki Çelik belirsizliği!

PSG'den yine maç erteleme talebi!

Mario Götze Frankfurt'ta kalıyor!

Robert Lewandowski'den veda sorusuna cevap

Sevilla, Matias Almeyda ile yollarını ayırdı!

Juventus'un çöküşü: 1 milyar Euro ve sıfır başarı!

Tottenham'da Igor Tudor yerine 3 aday!

Igor Tudor'u yıkan haber! Maç sonrası öğrendi!





















