Spor yorumcusu Erman Özgür, Nutspor youtube kanalında Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.
İşte o açıklamalar;
- İKİ TAKIMINDA CİDDİ SAVUNMA ZAFİYETLERİ VAR -
"Galatasaray-Beşiktaş derbisi için iki takımında çok ciddi savunma zafiyetleri yaşadığı bir maç olacak. Şenol Güneş'in geldikten sonra daha ilk maçında iki beki oyundan çıkartması ve bu konuda yaşanan sıkıntıyı gidermeye çalışması diğer tarafta Galatasaray'ın sol bek konusunda bir sıkıntı yaşıyor olması, sağ bek de Boey mi, Dubois mi? Tercih edilecek. Bunun bilinmemesi aslinda derbide bir çok bilinmezin de bizim önümüze koyuyor." dedi.
-GALATASARAY VİTESİ ARTTIRMALI
"Galatasaray'ın iç sahada yapması gereken ilk şey takımın vitesini arttırmak daha tempolu oynayabilmek çünkü tempolu oynayabilmek coşku taraftarı da maçın içerisine çeker. Galatasaray, Beşiktaş'ı yenmek istiyorsa bu coşkuya ihtiyacı var." dedi.
-BEŞİKTAŞ KOLAY GOL ATABİLECEK BİR TAKIM
"Beşiktaş tarafında ise Weghorst ve Cenk ile beraber oynadığı maçlarda oyun üstünlüğü almasa da rakiplerine kolay gol atabilecek bir takım olduğuna inanıyorum. Kağıt üzerinde favori olmasa da en azından çok küçük bir ihtimalle Beşiktaş'ın deplasmanda önde olduğuna inanıyorum." dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri


















