Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, kendisinin de içinde bulunduğu Fikret Orman yönetimini sert dille eleştirdi, "Bu yönetim, hiçbir şey yapmadı. Yönetim diye bir şey yok. Yarısından fazlası istifa etmiş bir Beşiktaş Kulübü Yönetim kurulu var" dedi.
Biga, Gönen, Susurluk, Erdek, Çan, Bandırma, Balıkesir, Karacabey ve Bursa Mustafakemalpaşa Güney Marmara Beşiktaşlılar Dernekleri kongre üyelerinin katıldığı gecede konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, şunları söyledi:
"1 YILDA 1 KEZ TOPLANTI YAPILDI"
"Bir yılda 1 kez toplanabilen bir kulübün halini sizler düşünün. Fikret Orman, olağanüstü kongreye giderek kendisinin 2016 yılına kadar başkan olarak kalmasını sağlamak için bu kararı almıştır. Hiçbir sportif başarısı olmayan Beşiktaş Kulübü'nden söz ediyoruz. Stadımız yok, maçlarımızı muhtemelen Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Bu konuda da bir çaba gösterilmemiştir. Önümüzde bir seçim var. Özgürce karar vermek zorundasınız. Kimsenin görüşü ipotek altında değildir. Şahsen yeni seçilecek yönetimde olmayacağım. Ancak kongre üyesi olan arkadaşlarımın iyi düşünmelerini istiyorum. Beşiktaş hepimizin malıdır, kimsenin babasının malı değildir."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınReal Madrid'e 2. Bellingham transferi!

Atletico Madrid, Ederson'u doğruladı!

Atletico Madrid'de büyük operasyon: 7 ayrılık gündemde

Vedat Muriqi tarihe geçti!

Barcelona'dan Rashford için indirim talebi

Juventus'u bekleyen tehlike: 60 milyon euro!

Arsenal'den üst üste kayıp: Manchester City takipte!

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

















