
Beşiktaş Kulübü'nün eski ikinci başkanı Engin Baltacı, Siyah-beyazlı kulübün gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"EN FAZLA 4-5 AY MAAŞ ÖDEMİŞLER"
Radyo Gol'e konuşan Baltacı, "Bugün kimi toplarsanız toplayın, 50 milyon euro'luk bu yükün altına kolay kolay kimse girmez! Hüseyin Bey'i tebrik etmek lazım. Ancak 50 milyonluk bir ödeme biriktiğine göre bu yönetim 12 ayda en fazla 4-5 ay maaş ödemiş! İşte bu kadar..." dedi.
"FUTBOL AKLIMIZ BİR HATA YAPMIŞ OLABİLİR"
Bir dinleyicinin "Afrikalı futbolcuları neden takıma doldurdular?" sorusuna karşılık ise Baltacı, "Vallahi buna cevap veremem. Bu eleştiriyi yapanlar haklı. Bu neden olmuştur, bilmiyorum! Futbol aklımız bir hata yapmış olabilir. Ceyhun Kazancı'ya çok tepki vardı ancak kendisini geri plana alınca galiba daha fazla hata yapmaya başladık!" ifadelerini kullandı.

TFF, Mert Kömür için harekete geçti!

Palmer, "Cold Palmer" terimini tescil etti!

Antonio Cassano'dan Rafael Leao'ya eleştiri!

Roma'dan Zeki Çelik'e yeni sözleşme!

Borussia Dortmund'dan 10 milyon euro'luk talep!

Barcelona'ya Yamal'dan müjdeli haber!

Wojciech Szczesny'nin hedefi Şampiyonlar Ligi!

Nottingham Forest'ta Postecoglou'nun koltuğu sallantıda

Rodrygo'dan derbi için itiraf!

Nemanja Matic: "Sadece futbol olduğu için şanslıydım"
