Beşiktaş ile yeniden anlaşan Sergen Yalçın, başkan Ahmet Nur Çebi ve futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile bugün bir araya gelerek transfer için düğmeye basacak.
Yalçın'ın geçen sezon Galatasaray maçı sonrasında yönetime verdiği rapor doğrultusunda çalışmaların hızlandırıldığını açıklayan Emre Kocadağ şu bilgileri verdi:
"Sergen Yalçın'ın raporunda istikrarlı ve takımın sistemine uyan 6 oyuncuyu transfer etmek için çaba sarf ediyoruz. Salih Uçan ile görüştük. Sergen Yalçın'ın ısrarla takımda görmek istediği Uçan takımın yeni liderlerinden olacak. Avrupa'dan ise EURO 2020'de izlediğimiz futbolcular var. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde tanıtmak."
İÇ TRANSFER İÇİN DE START VERİLİYOR
Sergen Yalçın ile anlaşma sağlanmasının ardından Beşiktaş'ı iç transferde yoğun bir mesai bekliyor.
Kartal'da sözleşmeleri biten Utku, Atiba, Gökhan Töre, Montero, Rosier, Mensah, Ghezzal ve Cenk Tosun konusunda Yalçın'ın raporu doğrultusunda görüşmelere başlanacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı















