Beşiktaş'ın 24 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu, deplasmanda Sivasspor'u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendiren Topçu, "Bugün ilk golümü attım. Çok mutluyum. Takım da galibiyet aldı. Deplasmanda 3 puan almak çok özel ve güzel. Bunu devam ettirmemiz lazım. Zor şartlarda oynadık ama kazanmasını bildik. Mutluyuz. Bizim için özel ve güzel bir gün. İnşallah bunların devamı gelecek." dedi.
Attığı golden dolayı mutlu olduğunu dile ifade eden genç savunmacı, "Gol atmak çok güzel bir duygu. Çok mutluyum. Bizim amacımız gol yedirmemek. Gol yedirmeyince daha çok mutlu oluyor. Bunu da devam ettirmek istiyoruz. Mutluyuz. İnşallah deplasmanlarda da içeride oynadığımız gibi devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Leeds United'dan West Ham'a erken darbe

Milan ve Pisa puanları paylaştı!

Werder Bremen evinde tek golle galip!

Werder Bremen evinde tek golle galip!

Edin Dzeko'dan teknik direktörü Pioli'ye eleştiri!

Julian Alvarez'in menajerinden transfer iddialarına yanıt!

Endrick'in Real'den ayrılmak için şartı var

Xabi Alonso, Kenan Yıldız'ı istiyor!

Yamal: "Madrid hem çalıyor hem şikayet ediyor"

Freiburg, Utrecht'e karşı ilk yarıda fişi çekti!




















