
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, başarılı olmak için çok çalıştıklarını belirterek, "Bütün emeklerimiz Beşiktaşlılara feda olsun" dedi.
Orman, kulübün 111. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Avcılar Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı. Organizasyonda siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyelerinden Hakan Özköse ve Fikret Orman'ın kuzeni Suat Orman da bulundu.
Derneğin bugüne kadar yaptığı faaliyetlerin anlatıldığı barkovizyon gösterisiyle başlayan etkinlikte konuşan başkan Orman, şunları söyledi:
"Hep birlikte, coşkuyla 111. yılımızı kutluyoruz. Bugün, Beşiktaşımız'ın doğum günüdür, hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Avcılar derneğimizin başkanı sevgili Selçuk Aydoğan çok başarılı çalışmalar yapıyor, kendisini tebrik ediyorum. Bu derneğin yaptığı çalışmalar, diğer bütün Beşiktaş derneklerine örnek olmalıdır. 111. yılımızda yapacağımız çok şey var. İnşallah stadımızı bitirip yeni sezona, yeni stadımızda gireceğiz. Kongre üyelerimize verdiğim, Avrupa ve Anadolu Yakası'na iki lokal yapma sözüm vardı. Avrupa Yakası'nda yaptığımız yeni lokalimizi kısa bir süre içinde açacağız. Zor günlerden geldik, kötü günleri hep birlikte geçiyoruz. Çok çalışıyoruz, bütün emeklerimiz Beşiktaşlılar'a feda olsun"
Gecede Beşiktaşlı futbolcuların imzaladığı forma açık artırma usulüyle satışa sunuldu. Formanın satışından elde edilecek gelirin, Avcılar Beşiktaşlılar Derneği'nin yapacağı çalışmalarda kullanılacağı belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!
