Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Escude, Türkiye’deki ilk açıklamalarını BJK TV’ye yaptı.
Julıen Escude sağlık kontrolünün ardından şunları söyledi:
“İlk önce burada olduğum için çok mutluyum. Kulüp için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve takımımın maçları kazanması için her şeyimi sahaya yansıtacağım ve çok çalışacağım.
"Portekizli oyuncuları tanıyorum. Özellikle ispanya’da karşılıklı oynadığım oyuncular Manuel Fernandes, Simao ve Quaresma’yı tanıyorum. Türk oyuncuları tanımıyorum ancak bundan 3 yıl önce Fenerbahçe’ye karşı Sevilla formasıyla oynamıştım ve Türkiye’deki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş rekabetini çok iyi biliyorum.”
Julıen Escude taraftarlarımız için ise şöyle konuştu:
“Beşiktaş taraftarının ününü duymuştum. Çok büyük taraftar olduklarını biliyordum. Sevilla’dayken de çok ateşli bir taraftar topluluğuyla oynuyordum. Bizim maçları kazanmamız için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.”
Escude, son olarak: “İsmimin telaffuzu Fransızca’da Esküde, İspanyollar Eskude diyorlardı ama ben Esküde’yi tercih ediyorum” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Erling Haaland, Arda Güler'e kayıtsız kalamadı!

Thierry Henry'den Arda Güler için övgü dolu açıklamalar

Arbeloa'dan ayrılık sorusuna yanıt!

Real Madrid, Slavko Vincic'i suçlu ilan etti!

Arda Güler çılgına döndü, kırmızı kart gördü!

Arsenal, sahasında yarı final biletini kaptı!

Arda Güler'in golleri yetmedi, Bayern Münih yarı finale yükseldi!

Arda Güler tarihe geçti!

Juventus, Locatelli ile sözleşme uzattı!

Juventus'tan sakatlık açıklaması: Arkadiusz Milik



















