Elan Ricardo için kendini gösterme şansı!
Beşiktaş'ın milli arada İstanbulspor ile oynayacağı hazırlık maçında Elan Ricardo ilk kez sahaya çıkacak.
Kaynak : Sporx.com

Fotoğraf : AA
Elan Ricardo, kamp kadrosuna girmekte zorlanırken, bunun sebebi olarak başka bir ülkeden gelmiş olması gösterildi. Türkiye'nin kültürüne ve iklimine alışmakta zorlanan oyuncuya, teknik ekip adapte olabilmesi için zaman tanıyor.
Fiziksel olarak tam hazır olmayan Elan Ricardo için milli arada özel bir antrenman programı hazırlandı. Oyuncunun fiziksel seviyesini yükseltmeyi hedefleyen Ole Gunnar Solskjaer, onu kalan maçlarda yavaş yavaş sahaya sürmeyi planlıyor.
KENDİNİ GÖSTERME ŞANSI
Milli arada boş kalmamak için İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacak olan Beşiktaş'ta, Norveçli teknik direktör genç oyuncuya ilk 11'de şans verecek. Oyuncunun iyi bir performans sergilemesi halinde, önümüzdeki maçlarda daha fazla süre alması bekleniyor.
KARİYER İSTATİSTİKLERİ
Kariyeri boyunca La Equidad ile 49 maça çıkan genç futbolcu, 9 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti
En çok yorumlanan haberler