Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların ikinci golünü kaydeden El Bilal Toure, son haftalardaki yükselişiyle birlikte gözleri üzerine çevirdi.
Ligde 10. maçına çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 3. kez gol sevinci
yaşadı. Söz konusu gollerin 2'sini son 4 haftada kaydeden Malili futbolcu, diğer gol sevincini ise 3. haftada Başakşehir karşılaşmasında yaşadı. El
Bilal Toure'nin ligde 2 de asisti bulunuyor.
OTOMATİK OLARAK OPSİYON DEVREYE GİREBİLİR
Toure, Atalanta'dan 15 milyon Euro opsiyonla kiralık olarak dahil olmuştu. Son maçlarda santrforda oynamaya başlayan ve ritmini de artıran Malili futbolcunun formunu sürdürmesi halinde sezon sonunda otomatik olarak opsiyonu devreye girebilir. Toure'nin sözleşmesinde "Resmi karşılaşmalarda 15 gol atarsa opsiyon devreye girer" maddesi bulunuyor. Sezonun kalan bölümünde 12 gol daha attığı takdirde Beşiktaş parayı yatırıp kontratını alabilecek. Siyah beyazlı takımda mutlu olan ve yeniden düzenli olarak oynayıp kendini bulmaya başlayan genç futbolcu, atacağı gollerle kaderini kendisi tayin edecek.

Juventus'a galibiyet için bir devre yetti

Bayern Münih, derbi öncesi liderliği devraldı!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi bir sakatlık daha!

Michael Carrick'ten istifa açıklaması!

Harry Maguire: "Bir şeylerin değişmesi gerekiyor"

Hoffenheim, Leverkusen'i farklı geçti!

Serie A'da nefes kesen mücadele: Tam 8 gol!

Hull City yine kazanamadı, yine yenilmedi

Athletic Bilbao, Getafe'yi farklı geçti

Brighton'a kötü haber: Ferdi Kadıoğlu















