
Beşiktaş'ın yeni kadro planlamacısı Eduard Graf, Muhammed Damar'ı siyah-beyazlılara önerdiği iddia edildi.
Kartal'ın Dortmund'dan gelen
kadro planlamacısı Eduard Graf, Bundesliga II'de fırtına gibi esen Muhammed Damar'ı daha kendisi göreve gelmeden önce ikna etti. Ayrıca bonservisini
elinde bulunduran Hoffenheim ile de anlaştı. Gelen bilgilere göre Graf uzun süredir Damar'ı Dortmund için izliyordu. Hatta genç oyuncuda "Mesut Özil
yeteneği" gördüğü konusunda raporlarını bile hazırlamıştı.
ADALI TEMAS KURDU
Bundesliga'da yer alan gurbetçiler ile irtibatta olan Başkan Serdal Adalı, Damar'ın kulübü Hoffenheim'la temas kurdu. Bonservisi için reddedilemeyecek bir teklif yaptı. Alman ekibiyle prensip anlaşmasına vardı. İş sadece resmi imzaya kaldı. Damar, Bundesliga II ekibi Elversberg'de 5 gol ve 6 asistlik performansıyla iyi bir sezon geçiriyor. 2004 doğumlu Muhammed şimdiye kadar Alman U-18 milli takımında 1, U-19 milli takımında 8 maçta 6 gol ve U-20'de ise 2 maçta 1 golle oynadı.
TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı kısa süre önce bir araya geldiği Muhammed'i Türk Milli Takımı için oynaması konusunda ikna etti. Damar'ın öncelikle U-21'de sonra da A Milli Takımda oynaması için süreci başlattı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Xabi Alonso'dan Arda ve Kenan Yıldız'a övgü!

El Clasico öncesi Barcelona'ya olay gönderme!

Real Madrid, Endrick'i gönderiyor

Napoli taraftarları, Hollanda'dan gönderildi!

Real Madrid: "Arda Güler satılık değil!"

Bayern Münih, Kompany ile uzattı

Nottingham Forest'ta Sean Dyche dönemi

Brentford, West Ham'ı iki golle devirdi!

Maccabi Tel Aviv taraftarlarının Aston Villa maçına alınmaması hakkında açıklama

Nicolo Zaniolo, Serie A'da siftah yaptı!
