Edin Terzic: "Beşiktaş'ı hafife alan hata yapar"
Beşiktaş'ta bir dönem yardımcı antrenörlük görevinde bulunan ve Dortmund'da görev yapan Edin Terzic, Şampiyonlar Ligi kapışmasının öncesinde mesaj yolladı.
Dortmund'un eski teknik direktörü ve 2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapan Edin Terzic, Şampiyonlar Ligi'ndeki dev maç öncesinde Alman basınına konuştu.
Beşiktaş'ın tehlikeli olduğunu vurgulayan Terzic, "Beşiktaş'ı hafife alan takımlar, ilk büyük hatayı yapar. Dortmund'un kesinlikle maça çok ciddi yaklaşması lazım." dedi.
Beşiktaş taraftarının önemine de dikkat çeken Alman antrenör, "Çok, çok gürültülü bir statla karşılaşılacak. Bu taraftarlar, dünya rekor kırmış taraftarlar. Oyuncular buna karşı hazırlanmış olmalı." ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz sezon Favre'nin ayrılığı sonrasında takımın başına geçen Terzic, Rose'nin gelmesinin ardından kulüpte teknik sorumlu görevine geçirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!

Real Madrid'e kötü haber: Ferland Mendy

Real Madrid'de Mbappe krizi
En çok yorumlanan haberler
















