Beşiktaş'ta golcü futbolcu Hugo Almeida'nın takımdan ayrılması halinde gündeme sürpriz bir isim geldi: Edin Dzeko. 27 yaşındaki Boşnak futbolcunun menajeri İrfan Recepagiç'e yakın olan Türk menajerler Beşiktaş'a Dzeko'yu önermeye hazırlanıyor.
Menajerler, 27 milyon euro'luk bonservis bedeli bulunan Dzeko'nun alınmasının imkansız olması nedeniyle yıldız futbolcuyu yarım sezon için kiralık önerecekler. Manchester City'de astronomik bir rakam (Yıllık 9 milyon dolar) alan Dzeko'nun bu konuda ikna edilmeye çalışılacağı bildirildi.
Öte yandan Dzeko ismini duyan bazı Beşiktaşlı yöneticiler ise "Ronaldinho gelir, Dzeko gelmez" yorumunda bulundu. Sözleşmesi 2015'te bitecek Dzeko, 32 milyon euroya, Bundesliga transfer rekorunu kırarak Wolfsburg'tan Manchester City'ye transfer olmuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!















