FIFA Başkanı Gianni Infantino, 2026'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılacak takım sayısının 32'den 48'e yükseltilebileceğini söyledi.
Kolombiya'da konuşan Infantino, daha fazla ülkenin katıldığı turnuvanın dünyada mutluluğu arttıracağını kaydederek, mali açıdan gelirin de ekstra katlanacağının altını çizdi.
Infantino geçtiğimiz ay, 2026 Dünya Kupası'nı ABD, Kanada ve Meksika'nın ortaklaşa düzenleme önerisinin, FIFA'nın 13-14 Ekim'de Zürih'te düzenleyeceği toplantıda, takım sayısıyla birlikte masaya yatırılacağını açıklamıştı.
Daha önce UEFA'da genel sekreterlik görevinde bulunan 46 yaşındaki spor adamı, FIFA başkanlığı adaylığı sürecinde de Dünya Kupası'na katılacak takım sayısının artması ve birden fazla ülkede düzenlenmesi yönünde vaatte bulunmuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

















