
UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında Beşiktaş ile Liverpool arasında bu akşam oynanacak karşılaşma öncesi iki kulübün yöneticileri dostluk yemeğinde bir araya geldi.
Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri, UEFA delegeleri ve Liverpool yetkililerine dostluk yemeği verdi.
Akaretler'de bulunan Vogue Restaurant'ta düzenlenen dostluk yemeğinde Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, UEFA Delegesi Georges Luchinger ile Liverpool Üst Yöneticisi (CEO) Ian Ayre, Genel Sekreter Stuart Hayton, Genel Sekreter Asistanı Danny Stanway, Operasyon Direktörü Andrew Parkinson yer aldı.
Yemek sonunda Ahmet Ürkmezgil ve Erdal Torunoğulları, UEFA delegeleri ve İngiliz ekibi temsilcilerine çeşitli hediyeler sundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus'ta Kenan Yıldız'a 5 yıllık yeni sözleşme

Tottenham, Mathys Tel'in bonservisini aldı

Tijjani Reijnders: "Tereddüt yaşamadım"

De Bruyne'den Napoli formasıyla ilk sözler

PSG, Zabarnyi'nin transferi için yoğun mesaide!

Atletico Madrid'in sol bekteki önceliği: Robertson!

Gyökeres'ten Manchester United'a ret!

Antonio Conte'nin özel isteği: Ademola Lookman

İranlı golcü Mehdi Taremi, ülkesinden çıkamadı!

Napoli, Luca Marianucci'yi kadrosuna kattı
