TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın profesyonel futbol şube sorumlusu Hilmi Bozok, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ev Trabzonspor'un gündeminde olan Cenk Özkacar için yapılan transfer tekliflerini sezon sonunda değerlendireceklerini bildirdi.
Bozok, yaptığı yazılı açıklamada, 20 yaşındaki futbolcuyu, Süper Lig'den 6 takımın yanı sıra İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa'dan ekiplerin takip ettiğini belirtti.
Takım olarak Süper Lig'e odaklandıklarını kaydeden Bozok, "Genç stoperimizin kulübümüzle sözleşmesi de devam ediyor. Kendisi Altay'da olmaktan dolayı çok mutlu. Cenk için gelen teklifler olsa da bunu sezon sonuna bıraktık. Lig bittikten sonra gelen teklifleri tekrar masaya yatıracağız. Cenk'in gelişimi ve Altay'ın menfaatleri doğrultusunda en iyi kararı vereceğiz." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!
















