Diego Costa 4 milyon Euro istedi
Dünyaca ünlü santrforun transferi askıya alındı. Beşiktaş'ın teklifine prensipte 'Evet' diyen Diego Costa, yılda 4 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme talep etti.
Kaynak : Hürriyet

Fotoğraf : AA
Beşiktaş ile Diego Costa arasında devam eden transfer görüşmelerde pazar günü önemli bir gelişme yaşandı.
Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; Siyah beyazlıların teklifine prensipte olumlu yanıt veren Brezilya asıllı İspanyol golcü, yıllık net 4 milyon Euro garanti para ve 2 yıllık sözleşme istedi.
Futbol şubesi Sorumlusu Emre Kocadağ, Diego Costa'nın bu talebini teknik direktör Sergen Yalçın'a iletti.
Yalçın, 33 yaşına gelen bir futbolcuya bu kadar yüksek para ödenmesinin doğru olmayacağını ifade ederek, transferin şimdilik askıya alınmasını istedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!
En çok yorumlanan haberler