Galatasaray ve Beşiktaş arasında son dakika transfer haberi... Milli arada transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor... Bir süredir Galatasaray ile Beşiktaş arasında devam eden ''telefon'' trafiğinin yılın takasına doğru gittiği konuşuluyor.
Duy da inanma şeklinde gelişen dedikodu aynen şöyle:
Abdürrahim Albayrak ameliyat olan Erdal Torunoğulları’nı arar ve hem seçimler için kutlar, hem de geçmiş olsun der... Bir süre sonra Abdürrahim Albayrak anjiyo olunca bu kez de Torunoğulları arar ve geçmiş olsun dileklerini iletir.
İki yönetici arasında başlayan telefon trafiği sonrasında TFF, VAR, FFP ve ödemeler konusunda nasıl bir ortak planlama yapılabileceğinin konuşulması için buluşma teklif edilir.
Buluşmada konu ''elimizde kaldılar. Ne yapacağız bunları?'' denilen oyunculara gelir. Lens, Diagne, Oğuzhan Özyakup ve Belhanda’dan dert yanılır.
İlk teklif Torunoğulları’ndan gelir, ''Mbaye Diagne’yi 1.5 yıllığına bize verin en azından maliyetinden kurtulun'' der. Albayrak ise, ''Lens’i istemem ama hoca Oğuzhan’ı isterse onu alırım'' olur.
Bir süredir Avcı’nın sürekli Oğuzhan’ı övmesinin ve Beşiktaş yönetimi tarafından basına Oğuzhan’ın değerini artırıcı haberler verilmesinin arkasında da bu görüşmenin yattığı iddia edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor

Serie A'ya yükselen 2. takım Frosinone

Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı



















