Derbiye hazırlanıyoruz
Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu'na 1-0 mağlup olan Beşiktaşımız, ara vermeden Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı futbolcuların kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma yaptığı bildirildi. İstasyon çalışması ve kısa koşular ile başlayan antrenmanda Beşiktaşlı oyuncuların, ikinci bölümde pas çalışmasının ardından yarım sahada oynadığı çift kale maçla idmanı tamamladığı öğrenildi.
Dünkü maçta oynayan oyuncuların çalışmayı koşu antrenmanı yaparak tamamladığı ifade edilirken, çalışmaya, tedavilerine devam edilen oyuncular Mehmet Aurelio, Rüştü ve Atınç Nukan katılmadı. Mersin İdmanyurdu karşısında ilk yarıda sakatlanan Hilbert ile İsmail Köybaşı'nın ise MR'larının çekilmesi nedeniyle çalışmada yer almadığı açıklandı.
Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi mücadelesinin hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra kampa girecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Athletic Bilbao, Guruzeta'nın golleriyle üç puanı aldı!

Dortmund eski aşkını radarına aldı: Jadon Sancho

Marsilya, kabustan uyanamadı!

Igor Tudor'dan Kuzey Londra derbisi için flaş mesaj!

Şok iddia! Arsenal - Rafael Leao

Arteta: ''Tam olarak istediğimiz yerdeyiz''

Scott McTominay: "Futbol fazla yumuşaklaştı"

Luciano Spalletti: "İstanbul'da yaşadığımız acıyı yay gibi kullanmalıyız"

Vincent Kompany: "Mourinho kabul edilemez bir hata yaptı"

Guardiola'dan şampiyonluk yarışı için yanıt!

İngiltere'de manşetlerde tek isim var: Vitor Perei
En çok yorumlanan haberler
















