Derbi öncesi yemek!
Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi karşılaşması öncesinde takıma moral yemeği verildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında derbi maçta Fenerbahçe ile karşılaşacak siyah-beyazlı takımın teknik heyet ve oyuncularına moral yemeği verdi.
Ataşehir Develi Restoran'daki yemeğe, kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Deniz Atalay, Ahmet Ürkmezgil, Umut Güner, Erdal Torunoğulları, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Yönetim kurulu üyeleri, yemekte sohbet ettikleri futbolculara Fenerbahçe derbisinde başarılar diledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!
En çok yorumlanan haberler


















