
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde Rio Ave'ye satın alma opsiyonu ile kiraladığı Demir Ege Tıknaz, transferde önemli takımları peşine taktı.
PEŞİNDEKİ TAKIMLAR
A Bola'da yer alan habere göre, Fransa'dan Lille, 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu ile
ilgileniyor. Demir Ege için daha önce de; Porto, Sporting Lizbon, Benfica ve Leipzig'in adı gündeme gelmişti.
EN AZ 10 MİLYON
EURO
Rio Ave, genç futbolcunun sözleşmesindeki 5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanacak ve Demir Ege'yi bonservisiyle kadrosuna katacak. A Bola'da yer alan haberde Rio Ave'nin, 20 yaşındaki futbolcu için beklentisinin çift haneli bonservis (En az 10 milyon euro) olduğu yazıldı.
LILLE TEMASA GEÇTİ
Demir Ege ile ilgilenen Lille'nin Rio Ave ile temasa geçtiği belirtildi. Fransız temsilcisinin Rio Ave'de kiralık olarak forma giyen Tiago Morais'i de Demir Ege transferine dahil etmeye çalıştığı ancak Rio Ave'nin bu öneriyi kabul etmediği kaydedildi.
DEMİR EGE'NİN PERFORMANSI
Rio Ave'de 33 maçta süre bulan Demir Ege Tıknaz, 4 gol attı ve 2 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın


Tijjani Reijnders: "Tereddüt yaşamadım"

De Bruyne'den Napoli formasıyla ilk sözler

PSG, Zabarnyi'nin transferi için yoğun mesaide!

Atletico Madrid'in sol bekteki önceliği: Robertson!

Gyökeres'ten Manchester United'a ret!

Antonio Conte'nin özel isteği: Ademola Lookman

İranlı golcü Mehdi Taremi, ülkesinden çıkamadı!

Napoli, Luca Marianucci'yi kadrosuna kattı

Monaco, Paul Pogba'ya iki yıllık teklif yaptı!

Leverkusen'den Wirtz sonrası için Kluivert hamlesi
