Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, konaklayacağı Safranbolu İlçesi'ndeki otelin önünde bekleyen siyah beyazlı taraftarlar tarafından coşku ile karşılandı.
Kardemir Karabükspor'la yarın akşam Doktor Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Beşiktaş, akşam saatlerinde karayolu ile Safranbolu İlçesi'ne geldi. Konaklayacağı otelin önünde takımlarını bekleyen yaklaşık 500 taraftar, otobüs yaklaştığında meşaleler yakarak tezahüratlar yaptı. Otobüsten inen futbolculara sevgi gösterilerinde bulunup, fotoğraflarını çekebilmek için birbirleriyle yarıştılar.
Teknik Direktör Bilic, bazı taraftarlarının isteğini kırmayarak onlarla selfie yaptı. Golcü futbolcu Demba Ba'ya büyük sevgi gösterisinde bulunan taraftarlardan biri polis barikatını aşarak ünlü futbolcuya sarıldı. Bu sırada oluşan kargaşadan yararlanan bir kişi Demba Ba'nın siyah beyaz beresini başından alarak uzaklaştı. Buna çok kızan Demba Ba beresinin bulunmasını istedi. Kafile, otele yerleştikten sonra taraftarlar dağıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!



















