
Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Demba Ba'nın da forma giydiği Senegal Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü, 2009'da aktif kariyerini noktalayan Aliou Cisse oldu.
Senegal Futbol Federasyonu'nun (FSF) sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'daki "FootballSenegal" isimli resmi hesaplarından yapılan açıklamada, milli takım teknik direktörlüğüne, 38 yaşındaki Senegalli eski futbolcu Aliou Cisse getirildi.
Beşiktaşlı Demba Ba'nın, 30. Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alınmadığı için eleştirdiği ve Senegal'in grup maçlarında elenmesinin ardından görevine son verilen Alain Giresse'den boşalan koltuğa oturacak Cisse, aktif kariyeri boyunca Fransa'nın Sedan, Paris Saint Germain, Montpellier, İngiltere'nin de Birmingham City ve Portsmouth kulüplerinde oynamıştı.
Milli takım formasıyla 35 maça çıkan Cisse, 2002 FIFA Dünya Kupası'nın çeyrek finalde İlhan Mansız'ın attığı altın golle Türkiye'ye elenen Senegal'in kaptanlığını da yapmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Monaco, Ansu Fati transferinde sona yaklaştı

Inter, Zalewski'nin opsiyonunu kullandı!

Jaka Bijol, Leeds United'da!

Arsenal Sesko'dan vazgeçiyor

Darwin Nunez, Napoli'ye sıcak!

Manchester United'da 52 milyon euro'luk Kean hedefi!

Kenan Yıldız, haftanın takımında!

Pogba, Monaco'ya imza atıyor!

Fati, Monaco'ya imza atıyor!

Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"
