Demba Ba'nın Bilic'ten özel isteği...
İdmanlarda çok çalışan Demba Ba, Slaven Bilic’e "Feyenoord maçında ilk 11’de oynat" mesajı verdi. Hırvat Hoca, son kararını maç öncesi verecek.
Kaynak : Akşam
Demba Ba, Feyenoord maçına hazır olmak için varını yoğunu gösteriyor...
Beşiktaşlı taraftarların gol umudu olan Senegalli forvet, antrenmanlarda müthiş bir özveri ile çalışmalarına devam ediyor. İdman sonrası özel olarak da çalışan Demba Ba, Devler Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Feyenoord ile oynanacak ilk karşılaşmada 11’de olmak istiyor.
İYİ DURUMA GELECEĞİM
Teknik Direktör Slaven Bilic ile de görüşen Senegalli oyuncunun, "İyi duruma geleceğim. Feyenoord maçında ilk 11’de oynamak istiyorum" dediği öğrenildi... Hırvat Hoca, antrenmanlarda performansını beğendiği Demba Ba için son kararı Feyenoord maçı öncesi verecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı
En çok yorumlanan haberler















