Demba Ba şoku! Kırık...
Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanan Demba Ba'nın durumu belli oldu.
Kaynak : Karakartal.com

Beşiktaş Futbol A Takım Doktoru Ertuğrul Karanlık, Trabzonspor maçında sakatlanan Demba Ba'nın durumuyla ilgili olarak açıklama yaptı.
Siyah-beyazlı kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Senegalli golcünün ayak parmağında kırık olduğunu açıkladı.
Beşitkaş Kulübü'nün televizyon kanalı aracılığıyla Demba Ba'nın durumu hakkında bilgi veren Ertuğrul Karanlık, "Demba Ba'nın ayak parmağında kırık var. Dönüş tarihiyle ilgili olarak zaman vermek istemiyorum" dedi.
Ayağında kırık olan Demba Ba ilk olarak siyah-beyazlı takımın Tottenham ve Gaziantepspor karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Demba Ba'nın durumu daha sonra yeniden bakılacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!

Dortmund'dan Jobe Bellingham'ın ailesine yasak!

Arsenal'den stoper hamlesi: Hincapie!

Avrupa'nın 5 büyük liginde genel görünüm
En çok yorumlanan haberler