Defansa yerli takviye
Sezonun ikinci yarısı öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın yerli stoper konusunda da girişimlerini sürdürdüğü iddia edildi.
Kaynak : Fotomaç

Beşiktaş yönetimi, savunmasını güçlendirmek için çalışmalarını sadece yurt dışında değil, yurt içinde de sürdürüyor.
Sivok'un sakatlanması ve artroskopi olmak zorunda kalması Beşiktaş'ın ara transfer dönemindeki stratejisini değiştirdi. Daha önce yerli bir sağ stoper almayı planlayan yönetim bu kez biri yabancı olmak üzere diğeri de sol stoper almak için uğraşıyor.
Lescott ve Zaccardo konusunda önemli mesafe kaydeden Beşiktaş; yerli stoper konusunda ise Akhisarlı Uğur Demirok ve Sivassporlu Ümit Kurt arasında fiyatı en uygun olanına imza attıracak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!

Chelsea, Konferans Ligi'nde finale çok yakın!

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!

Atalanta'da Ederson için 75 milyon euro!
En çok yorumlanan haberler