Beşiktaş'ın geçen yıl teknik direktörlüğünü yapan Samet Aybaba'nın, Kulüp Başkanı Fikret Orman'a açtığı 100 bin liralık maddi-manevi tazminat davası yön değiştirdi.
Başkan Fikret Orman'ın dün mahkemeye giden müvekkili davanın seyrine bakan Hakim'e "Beşiktaş Kulübü Başkanlığı bu tip teknik direktörünü küçültecek herhangi bir sözlü tasarrufta bulunmamıştır. Kamuoyunun bilgisi dahilindedir ki sayın Fikret Orman'ın bugüne kadar hiç bir söylemi kendisi tarafından inkar edilmeyecek hatta adliyeye intikal etmeyecek bir biçimde seyretmektedir" ifadesini verince Samet Aybaba bu kez söz konusu haberi yazan muhabire ve o haberin kuruluşuna dava açacağını belirtti.
Samet Aybaba; "Ben de sayın Başkan'ın böyle bir söylemde bulunmayacağını bile bile ve içimde kan ağlayarak o davayı açmıştım. Gerçekler yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor. Herkes haddini bilecek, her medya çalışanı da sorumluğunu" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor
















