Beşiktaş'ın geçen yıl teknik direktörlüğünü yapan Samet Aybaba'nın, Kulüp Başkanı Fikret Orman'a açtığı 100 bin liralık maddi-manevi tazminat davası yön değiştirdi.
Başkan Fikret Orman'ın dün mahkemeye giden müvekkili davanın seyrine bakan Hakim'e "Beşiktaş Kulübü Başkanlığı bu tip teknik direktörünü küçültecek herhangi bir sözlü tasarrufta bulunmamıştır. Kamuoyunun bilgisi dahilindedir ki sayın Fikret Orman'ın bugüne kadar hiç bir söylemi kendisi tarafından inkar edilmeyecek hatta adliyeye intikal etmeyecek bir biçimde seyretmektedir" ifadesini verince Samet Aybaba bu kez söz konusu haberi yazan muhabire ve o haberin kuruluşuna dava açacağını belirtti.
Samet Aybaba; "Ben de sayın Başkan'ın böyle bir söylemde bulunmayacağını bile bile ve içimde kan ağlayarak o davayı açmıştım. Gerçekler yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor. Herkes haddini bilecek, her medya çalışanı da sorumluğunu" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İngiltere'de sezonun en iyi teknik direktörü Mikel Arteta

Juventus'ta Kenan Yıldız'ın geleceği için açıklama

West Ham'da Nuno Espirito Santo kararı!

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

















