"Daha fazla atabilirdik"
Eskişehir ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta, kaçırdığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Olcay Şahan açıklamalarda bulundu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Eskişehir ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta, Siyah-beyazlı takımın oyuncusu Olcay Şahan, 83 dakika pozisyon vermedikleri rakipleri karşısında son bölümde 2 gole engel olamadıklarını söyledi.
Olcay, kaçırdığı gol pozisyonuna ilişkin soruyu "Daha fazla atabilirdik. Benim pozisyonum var. Atsaydım farklı olabilirdi. Beşiktaş 83. dakikaya kadar 2-0 önde olduğu maçtan bu sonuçla ayrılmamalıydı" diye yanıtladı.
Veli Kavlak ise son dakikalarda yedikleri gollerle berabere kalmalarına üzüldüklerini kaydederek, "Nasıl oldu anlayamadık. Üzgünüz" şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Demirovic, Galatasaray'ı doğruladı!

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi
En çok yorumlanan haberler














