
Senegal Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası elemeleri G Grubu'nda 15 Kasım'da Mısır ve 19 Kasım'da Botsvana ile sahasında yapacağı maçların aday kadrosu açıklanırken; Beşiktaşlı Demba Ba, teknik direktör Alain Giresse tarafından bildirilen 23 kişilik listede yer bulamamıştı.
Konu hakkında ülke basınına kısa bir röportaj veren Demba Ba, Giresse'nin söylediği gibi sakat olmadığını ifade ederek, hocasına göndermeler yaptı.
Başarılı futbolcu açıklamasında, "Onun söylediği gibi sakat değilim, fiziksel olarak yüzde 100 hazırım" dedi.
Demba Ba detayları anlatırken, "Hoca beni aradı ve ayak bileğimin ne durumda olduğunu sordu. Her şeyin yolunda olduğunu söyledim. Milli takımdam döndüğümden bu yana bir sorun yaşamadım. Hayatta her ne olursa olsun gerçeği bilmeniz gerekir. Milli takımdaki kaderime Giresse karar vermeyecek. Formayı terletmek için her zaman hazırım. Kimseye kanıtlayacak bir şeyim yok" sözlerini kullandı.
Giresse, forvet hattına Papiss Cisse, Moussa Sow, Dame Ndoye, Mame Biram Diouf ve Diafra Sakho'yu almıştı
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!
