UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşen Arsenal için siyah beyazlı ekibimiz ile oynanacak olan karşılaşmaların ayrı bir önemi bulunuyor.
Beşiktaş'ın Premier League ekibi Chelsea'den kadrosuna kattığı Demba Ba ve Arsenal'ın Fransız teknik patronu Arsene Wenger'i karşı karşıya getirecek olan bu karşılaşma öncesi iki ismin geçmişte yaşadıkları bir transfer bilmecesi akıllara geldi.
Zamanında Demba Ba'nın Arsenal'a olası transferi hakkında konuşan Arsene Wenger, Senegalli golcü oyuncuya hayran olduğunu gizlememiş ancak "Şahsen, Demba Ba'yı çok seviyorum ancak kadromuzda Oliver Giroud var, kendisini transfer etmemize gerek yok" diyerek golcü ismi veto etmişti.
PİŞMANLIK OLUR MU?
Siyah beyazlı ekibin yeni transferi olan ve Feyenoord ile İstanbul'da oynanan rövanş mücadelesinde yaptığı hat-trick ile taraftaları kendisine hayran bırakan ve Beşiktaş tarihine geçen Demba Ba, iki ayaklı bu eleme turunda Slaven Bilic'in en büyük kozu olacak.
Slaven Bilic'in kendisi için "Demba Ba'nın ismi bile yeter" şeklinde yorum yaptığı ancak Arsene Wenger'in zamamnında transfer
etmek istemediği Demba Ba'nın, Fransız teknik adamı bu hamlesine pişman edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

Roma, Dybala ile nikah tazeledi!

Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi















