Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal’ın açıklamalara reaksiyon göstermeyeceğini ve pazar gününü yine zirvede tamamlamak istediklerini söyledi.
Hırvat çalıştırıcı, Kartal’ın, “Beşiktaş’ın en iyi takım olduğuna katılmıyorum, bu kişiden kişiye değişir. Türkiye’nin en iyi oynayan takımlarından bir tanesi, benim takımım” açıklamasına cevap vermeyeceğini belirtti.
“FENER’E SAYGI DUYUYORUM”
Fenerbahçe’ye geçen sezonun şampiyonu olarak saygı duyduğunu da ifade eden Kartal, “Pazar günü çok büyük bir maç oynanacak. Bizim için de çok önemli. Töre’yi kullanamayacağız. Lideriz, zirvedeyiz, iyi oyunu, iyi performansı devam ettirip yine zirvede kalmak hedefimiz” diye konuştu.
HIRSIZLAR KAPTAN’I ÜZDÜ
Beşiktaş’ın efsane kaptanı İbrahim Üzülmez’in evi soyuldu. Çekmeköy’de bulunan evine giren hırsızlar Üzülmez’in ziynet eşyaları ile 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası aldığı jipini de çaldı.
DERBİ İÇİN 8 BİN BİLET SATILDI
Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine 60 bin taraftar bekliyor ancak şu ana kadar satılan bilet sayısı 8 bin. Yaklaşık 14 bin de kombine sahibi taraftarı olan siyah beyazlı kulübün destekçi sayısı 22 bini buldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!

Romelu Lukaku kadro dışı kalabilir!

Nicolo Zaniolo'ya dev talip

Manchester United'da Maguire'ye yeni sözleşme!

Marc Cucurella'dan Chelsea'ye transfer eleştirisi!

Schlotterbeck için Real Madrid ve Bayern'e kötü haber

Roma'da Pellegrini için "Kalsın" raporu

Bayern Münih, Raphael Guerreiro ile yollarını ayırdı!

Enzo Fernandez: "Madrid'de yaşamak isterdim"

Juventus'tan Kenan Yıldız merkezli dev hücum planı

















